„Tolószékben és eltorzult arccal!” Így változtatták meg az egészségügyi problémák Tim Curry-t

Talán emlékeztek rá, mint Pennywise, a bohóc az „Ez” című filmben!🎬 A film megjelenése óta évek teltek el, és Tim Curry ma már felismerhetetlen! 🤫😬 Családja évekig titkolta agyvérzését, és most itt az ideje, hogy megnézzük őt! 😨🙏 Ebben a cikkben fény derül a színész jelenlegi életére! 👇

A legendás Tim Curry pályafutása több mint négy évtizedet ölelt fel, és leginkább Pennywise szerepében emlékezhetünk rá. A filmsztár cseppnyi karriert épített fel.

Számos nagyszerű szerepe, karizmája és a filmiparhoz való jelentős hozzájárulása a korszak egyik legdicséretesebb és legmagasabban álló színészévé formálta. Azonban 2012-ben végzetes dolog történt, amikor a színész agyvérzést kapott, és hosszan tartó fizikoterápiára és beszédterápiára szorult.

Érdekes módon olyan családba született, ahol édesapja a Királyi Haditengerészet metodista lelkészeként szolgált, míg édesanyja iskolatitkárként dolgozott.

Hatéves korában a helyi templomi kórus szopránja lett, és már tízévesen belevetette magát a Shakespeare-színészet világába. A Kingswood School nevű bentlakásos iskolába kezdett járni Bathban. Az a tény, hogy a cselekvő volt a hivatása már egyértelművé vált, mivel a tender korosztályok.

Aki nem tudná, gyönyörű énekléséért is nagyra becsülik. Patrick Barlow még úgy is jellemezte őt, mint „teljesen tökéletes” és „kész”. Énekesi képességei miatt 24 órán belül profi munkát kapott Londonban. Tim hihetetlen tehetsége minden producert mély benyomást tett rá.

Még mindig a színészetet tekintette hivatásának, megtartva fő szenvedélyét. A hivatásos színészi pályára való törekvés jegyében olyan neves színházi társulatokkal kezdett el dolgozni, mint.

Az elszenvedett agyvérzés nem maradt észrevétlen, és éveket töltött beszéd- és fizikoterápiával. Mostanában gyakran látni őt kerekesszékben.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO