„Egy 82 éves és egy 29 éves házassága!” Al Pacino csalódást okozott a rajongóknak, fiatal feleségével kapták lencsevégre

„Hogy alszik vele ez a szépség?” 🤦🏻‍♀️ Elképzelni is elviselhetetlen, hogy még gyermeket is vár ettől a hervadt öregembertől 🤰🏻👴🏻 A fotón úgy néznek ki, mint egy modell egy koldussal! 🤢 Győződj meg róla, látva a véletlenszerű fotókat ⬇️

Al Pacino színész ismét meglepte rajongóit. Információk szerint a híresség apa készül lenni, és mindezt 82 évesen! Felesége Noor Alfallah, egy fiatal hölgy, akivel Pacino néhány évvel ezelőtt kezdett randizni. Al Pacino Hollywood vitathatatlan bajnokának számít, aki korhatárokat döntöget és mindenkit meglep.

Annak ellenére, hogy Robert De Niro is idős korában lett apa, még mindig három évvel fiatalabb Al Pacinónál. Al Pacino apaságával kapcsolatban sok pozitív reakció érkezett a rajongók körében. A színész egyik rajongója megjegyezte, hogy a hollywoodi sztár és felesége, Noor közötti korkülönbség extrémnek tűnik.

Egy másik rajongó azt írta, hogy mire a gyermek leérettségizik, a színész 100 éves lesz. A baba születése hamarosan várható, mivel Noor már nyolc hónapos terhes.

A híres színész úgy döntött, hogy soha nem házasodik meg, pedig már három gyermeke van. Még 1989-ben szerelme, Jana Tarrant adott életet legidősebb lányának. 2001-ben pedig Beverly D’Angelo, a színész második szeretője örvendeztette meg őt azzal, hogy ikerlányainak, Oliviának és fiának, Antonnak adott életet.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO