Ahelyett, hogy kidobott volna egy 1942-es hiúsági asztalt, a férfi újra életre keltette és modern bútordarabbá alakította.

Mások kidobták volna, de neki más tervei voltak 😉 A mester a felismerhetetlenségig megváltoztatott egy régi, 1940-es évekből származó hiúsági asztalt! 😮👏 Megosztotta az előtte-utána fotókat és megrohamozta az internetet! 📸🤯 Ilyen a kreativitás! 🤩 Nézd meg ebben a cikkben, hogy néz ki most! 👇

Mai érdekes cikkünk egy, ha hiszed, ha nem, az 1940-es évekből származó hiúságasztal radikális átalakításáról szól. A kezdeti állapota sok kívánnivalót hagyott maga után, és senki sem hitte, hogy valaha is felújítják és életre keltik.

Felmerült a dilemma: kidobni vagy felújítani, második esélyt adva a hasznosítására. A második lehetőséget választották. A mester modern bútordarabbá kívánta tenni, de ugyanakkor megőrizni egyedi báját és vintage varázsát.

Első dolga volt, hogy előkészítette a munkaterületét, és összegyűjtötte az olyan alapvető eszközöket, mint a csiszolópapír, ecsetek és tisztítószerek. A felületeket is le kellett csiszolnia, hogy sima textúrát és a legkívánatosabb eredményt kapja.

El kell döntenie, hogy természetes fa kinézetet szeretne-e, csorbult felületet vagy merész színt, mivel ez segít a megfelelő festék kiválasztásában. Az elemnek harmonizálnia kell a többi bútordarabbal is, és barátságos légkört kell teremtenie.

Mindenkit kellemesen meglepett a végeredmény. A tulajdonosok nem találtak szavakat, hogy kifejezzék hálájukat egy ilyen fantasztikus munkáért. Mindannyian elégedetten távoztak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO