„Hájasból dögös lett!” Ilyen szép lett Travolta és a néhai Preston örökösnője, Ella Bleu gyönyörűsége

Travolta lánya tinédzser kora óta a túlsúlyos celebgyerekek közé tartozik! 🥱🙄 Akik „csúnyának” és „csúnyának” nevezték, most visszakérik a szavaikat! 😉 Ismerd meg Ellát ma, és próbálj meg nem beleszeretni! 💘🫠 Pufók lányból mára szépséggé változott, akinek új fotóit ebben a cikkben találod! 👇

J. Travolta és K. Preston lánya 13 éves kora óta a túlsúlyos celebgyerekek közé tartozik. Az emberek folyamatosan „pufóknak” és „csúnyácskának” nevezték, több mint biztosak voltak benne, hogy soha nem fog jobbra változni. Ella Bleu sokszor jelent meg a nyilvánosság előtt legendás édesapjával, akinek megjelenése mindig nagy feltűnést keltett.

Minden alkalommal, amikor a lány a legendás apukájával jelent meg, kritikák hulláma érte, és számtalan negatív megjegyzés zúdult rá nem szokványos külsejére és túlsúlyára. Teltek az évek, és a családot a legnagyobb veszteség érte: Kelly Preston rákbetegség miatt elhunyt.

Azt mondani, hogy Ella a felismerhetetlenségig megváltozott, nem mondhatni. Rengeteget fogyott, és készen áll arra, hogy ellopja bármelyik férfi szívét. Ma 23 éves, és világszerte fiúk milliói álmodoznak róla. Az édesapja is igazán büszke rá, és örül az elért eredményeinek.

„Az idő a szemünk előtt repül!”, „Travolta tényleg 70 éves? Mennyit aludtam?”, „Pillanatok alatt gyönyörű!”, „Akik csúnyának nevezték, most már biztosan megbánták”, „Mit mondhattok most, gyűlölködők?”, „Lehetetlen nem beleszeretni!”, „Fényes jövő áll előttünk”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO