Ahelyett, hogy kidobta volna ezt az elavult karosszéket, a tulajdonos adott neki még egy esélyt, és modern bútordarabbá alakította.

Mások gondolkodás nélkül kidobnák ezt a fotelt, de nekem más terveim voltak 😉 Senki sem hitte, hogy képes vagyok szebbé tenni, de nekem még jobban sikerült, mint vártam! 🤩👏 Most már van egy vadonatúj bútordarabom! 💪 Nézd meg az átalakítás előtte-utána képeit ebben a cikkben! 👇

Míg a többiek aligha adnának egy második esélyt ennek az elavult és nyomorult kinézetű fotelnek, én úgy döntöttem, hogy mindent megteszek, és a felismerhetetlenségig átalakítom. Mint ismeretes, minden átalakítás a szétszedéssel kezdődik. Arra a következtetésre jutottam, hogy 2 m 40 cm-es szövetre lesz szükség.

A kárpit színét illetően a világoszöld szövetet részesítettem előnyben, amelyet a Wildberriesből rendeltem, mivel ott sokkal olcsóbb volt, mint a városunkban található boltokban.

A párnákhoz használt habszivacs 10 cm vastag volt, amit úgy döntöttem, hogy megismétlem a párnázó poliészter hozzáadásával.

Bátran osszátok meg valós benyomásaitokat a hozzászólásokban!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO