„Ideje imádkozni!” Így változtatta meg a merevszemély-szindróma Celine Dion énekesnőt

Lehetetlen nem könnyezni a Dionról szóló legújabb hírek után! 💧💔 A „My Heart Will Go On” ikonikus énekesnője már nem bírja az izmait és a támogatásunkat kéri! 🥺Mindenki imádkozni kezdett! 🙏😭 Újabb szívszorító fotói bukkannak fel a neten, melyeket ebben a cikkben ti is megnézhettek! 👇

Már nem titok, hogy egy ritka betegséget diagnosztizáltak nála, ami máris megviselte az ikonikus énekesnőt. Az énekesnő, akire leginkább a Titanic című filmeposzban is szereplő „My Heart Will Go On” című slágeréről emlékeznek, egyre romló állapota miatt kénytelen volt lemondani turnéit és koncertjeit.

A szindróma súlyos kellemetlenségeket és fájdalmat okoz, amit nehéz elviselni. Nemrégiben olyan hírek terjedtek el, hogy elvesztette az uralmat az izmai felett, és nincs más választása, mint véget vetni cseperedő karrierjének. Az, ahogyan az ikonikus énekesnő megváltozott, senki figyelmét nem kerülte el.

„A legendák legendák maradnak, bármi történjék is!”, „Eltartott egy darabig, mire felismertem”, „Türelmet és mielőbbi gyógyulást kívánunk”, „Úgy néz ki, mint egy csontváz ilyen apró lábakkal és sovány arccal”, „Nincs jó hír…”, „Imákat küldök”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO