Hollywood kedvencei: Harrison és Calista varázslatos estéje

„A kor csak egy szám” 😌😍 Harrison Ford és Calista Flockhart időtlen szerelme újra meghódítja a szíveket! 🌟💑 Harrison Ford és Calista Flockhart egy friss rendezvényen lopják el a reflektorfényt halhatatlan szerelmükkel! 💕 Nézd meg, miért hívják őket a rajongók „Hollywood legmelegebb párjának” 👫✨ Csatlakozz a beszélgetéshez, és olvasd el szívmelengető történetüket a cikkben! 👇

A 80 éves Harrison Ford nemrég egy szívet melengető nyilvános szereplést vállalt 58 éves feleségével, Calista Flockharttal. A pár szeretetteljes megnyilvánulása nem maradt észrevétlen, amikor együtt léptek ki a nyilvánosság elé.

Harrison Ford, Hollywood megbecsült alakja 2010-ben kötötte össze az életét Calistával, ami a harmadik házassága volt. Azóta örökbe fogadta a lány fiát, a most 21 éves Liamet, és sajátjaként kezeli. A privát életmódjukról ismert duó egy nemrégiben tartott filmbemutatón való részvétele széles körű médiafigyelmet váltott ki.

A szóban forgó esemény a „Yellowstone” franchise új előzménysorozatának bemutatója volt. Erre az alkalomra Ford egy elegáns nadrágkosztümöt választott, amely tükrözte felesége elegáns fehér ruháját, amely gyönyörűen kiemelte kecses testalkatát.

Az este folyamán Calista és Harrison szerelmes ölelésben, időnként csókolózva mutatkoztak, látszólag mit sem törődve a villogó kamerákkal. Őszinte szeretetük miatt az online kommentelők „Hollywood legmelegebb és legőszintébb párjának” nevezték őket, sokan pedig örömüket fejezték ki, hogy Harrison láthatóan feldobottnak tűnt. „Több mint egy évtizede együtt, és még mindig olyan kedvesek” – jegyezte meg több megfigyelő.


Mi a véleményed erről az ünnepelt hollywoodi párról?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO