„Kopasz fejű, mint egy tomboló fiú!” Kíváncsi lesifotósok egy teljesen új képpel örökítették meg Shiloh Jolie-Pittet

A kamerák lencsevégre kapták Jolie és Pitt „bonyolult” lányát, amint új külsejét ringatja! 😮🧐 A sztárgyereket rózsaszínű frizurával szúrták ki egy baráti ebéd közben! 🤭 Nézd meg a paparazzi fotókat ebben a cikkben! 👇👇👇

Az egyik legbotrányosabb és legtöbbet emlegetett celebgyerek tagadhatatlanul Shiloh. A „bonyolult” kislány ismét felkeltette a lesifotósok figyelmét, akik az utóbbi időben nagy port kavartak, amikor rövid rózsaszín hajjal mutatták meg új képét.

A 17 éves lány nem szűnik meg mindenki figyelmének középpontjában lenni, hiszen folyamatosan változtatja stílusát és véleményét arról, hogy fiú legyen vagy lány maradjon. Úgy tűnik, még nem találta meg a saját útját, és még mindig az önkeresés útján van.

„A szülei tökéletes keveréke!”, „Határozottan a legjobb géneket vitte el”, „Ellopta a szívemet! Sosem fogom abbahagyni a tökéletes arcvonásainak csodálását”, „Nem csoda, hogy Jolie-nak és Pittnek vannak a legszebb gyerekei”.

„Még kopaszon is csinos”, „Tervezi, hogy kipróbálja magát a modellkedésben? Az biztosan sikeres lesz!”, „Nem tudom levenni róla a szemem!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO