„Ki lopta el Bill Gates szívét?” Íme a nő, akivel a Microsoft társalapítója randizik.

Bill Gates megmutatta új barátnőjét, és most már nem csak a pénz miatt irigylik az emberek! 🤫 Ki lopta el az egyik leggazdagabb férfi szívét 27 éves házassága után, és vajon a pénzért van itt? 🤔🧐 Hogy mindent megtudj – olvasd el a cikket! 👇


Aligha akad valaki, aki megkérdőjelezi a férfi legenda kilétét. Ő Bill Gates, amerikai üzletember, a szoftveróriás társalapítója és a Föld egyik leggazdagabb embere, akinek jelentős hozzájárulását és pótolhatatlan szerepét aligha lehet túlbecsülni.


Ami a magánéletét illeti, nemrégiben véget vetett a Melinda Gates-szel kötött házasságának, ami nagy port kavart. A pletykák szerint viszonya volt, ami miatt hosszú ideig tartó házasságuk szétesett.


Egyes források azt állítják, hogy Gates-t magánpartikon sztriptízbárokban is észrevették, és megerősítik újdonsült románcát Paula Hearddel. Még nyaralásokon, valamint teniszversenyeken is látták őket együtt, beleértve a J. Bezos és L. Sanchez privát eljegyzési partiján való részvételt.


A 60 éves Paulának tehát sikerült ellopnia generációnk egyik legbefolyásosabb és legmagasabban álló alakjának szívét. Ha érdekel, Paula korábban Mark Hurd és a Hewlett-Packard vezetőjének volt a felesége, aki sajnos 2019-ben elhunyt.


Az informatikai háttérrel rendelkező hölgy a filantrópiának és a rendezvényszervezésnek szentelte magát. Úgy vélik, a tenisz iránti szenvedélye és intelligenciája volt az, ami a világhírű férfit rabul ejtette.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO