„Hol a szerénység, Meghan?” Harry herceg és felesége ellopja a helyet a Four Seasons üdülőhelyen Floridában

Markle elfelejtette, hogy ő egy hercegné, és egy feltárulkozó, nyitott hátú ruhát viselt! 🤬🙄 „Nevetséges”, „Hogy merészeli?” és más kommentek ütötték a nőt! 💬 Még a herceg is kényelmetlenül érezte magát mellette! 😬😳 Paparazzók lefilmezték a királyi párt a Four Seasons üdülőhelyen vacsorázni, a képeket pedig ebben a cikkben megnézheted! 👇

A kamerák titokban lefilmezték a királyi párt egy különleges jótékonysági vacsora közben, és hatalmas port kavartak a britek körében. A figyelemre méltó eseményt a Sentebale jótékonysági szervezet tiszteletére tartották.

A vacsorára a tekintélyes Four Seasons üdülőhelyen került sor, amely csodálatos kilátással büszkélkedhet az óceánra és drága lakosztályokkal, amelyek legalább 8000 dollárba kerülnek éjszakánként. Nagy figyelmet kapott a hercegné merész öltözéke. Egy feltárulkozó, hátul nyitott fekete ruhát viselt, Harry pedig szemmel láthatóan kényelmetlenül érezte magát mellette.

A hercegné megjelenése felháborodást váltott ki, akik különböző véleményeket osztottak meg a divatválasztásával kapcsolatban. Míg egyesek csodálták őt, bármi is történt, addig mások „szégyenteljesnek”, sőt „elfogadhatatlannak” nevezték azt a ruhát, hozzátéve, hogy Middleton soha nem tenne ilyet.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO