„Jobbat érdemelt volna!” George Clooney válaszol a felesége külsejét kritizáló rosszindulatúaknak

A rajongók támadják Clooney feleségét, „csúnyának” nevezve őt a legújabb lesifotókon látható lábai miatt! 😱😬 Amal túl vékony lábai okoztak negatív kommenteket! 🤬😤 Így reagált a kritikára a legendás színész! 🧐 A megbeszélt fotókért – nézd meg a cikket! 👇

Amal amellett, hogy G. Clooney felesége, ismert emberi jogi ügyvéd. 1978. február 3-án született a libanoni Bejrútban, és az igazságszolgáltatás egyik fő szószólójaként vált ismertté. Ami a végzettségét illeti, az Oxfordi Egyetemen és a New York-i Egyetem jogi karán tanult jogot.


A háborús bűnök, a népirtás és az emberi jogok megsértése a témái, amelyek széles körben foglalkoztatják. A közelmúltban részt vett Nadia Murad, az ISIS fogságában túlélő jazidi nő képviseletében.


Az emberek jótékonysági törekvéseiről és a világban való pozitív változás iránti elkötelezettségéről ismerik. Tervei között szerepel az erőszak csökkentése a válságövezetekben. A színésszel kötött házassága katapultálta őt a közfigyelem előterébe.


Amal karrierje kiterjed a jog, az aktivizmus és a jótékonykodás területére, ami tükrözi professzionalizmusát és elkötelezettségét. Clooney 2014-ben kérte meg a kezét, és hamarosan egy sztárfellépő esküvőn házasodtak össze az olaszországi Velencében.


Hihetetlen tehetsége és sokoldalúsága ellenére az emberek gyakran kritizálják a külseje miatt, pontosabban a túl vékony lábai miatt. Egyesek még „csúnyának” is nevezték, ami természetesen nem kerülte el a legendás férfi figyelmét.


Soha nem szűnt meg egy alkalmat sem, hogy megvédje feleségét, hangsúlyozva annak intellektusát, tapasztalatát és nagylelkűségét. Még mindig lenyűgözi kivételes szépsége és vonzereje.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO