„Genetikailag megáldott!” Ilyen szép lett Aishwarya Rai színésznő lánya

Lányát évekig a legcsúnyább celebgyerekek között tartották számon, de az idő sokat változtat! 🧐 India legszebb nője megmutatta örökösnőjét és felrobbantotta a netet! 😮💥 Akkor csúnya kiskacsa, most angyali szépség! ⌛ Próbálj meg nem szerelembe esni első látásra, ha meglátod a cikket! 👇

Aligha lesz valaki, aki megkérdőjelezi a kilétét. Ő Aishwarya Rai, az egyik legünnepeltebb, legsikeresebb és legmagasztosabb színésznő, valamint India legszebb nője. Sugárzó mosolya, igéző szemei és „megfelelő” arcvonásai mindig is megkülönböztették őt.

Még ma, 50 évesen is olyan éteri báj és elegancia árad belőle, amely bármelyik férfi szívét képes meghódítani. Mondhatni, hogy úgy öregedett, mint a bor. Lánya évekig a legcsúnyább celebgyerekek közé tartozott, és az emberek azt hitték, hogy édesanyja génjei „nem működtek”.

Egyesek még szívtelenül „rút kiskacsának” is nevezték a kicsit, mivel meg voltak győződve arról, hogy leginkább apja, Abhishek Bachchan külsejét örökölte. Ez idő alatt Aaradhya eléggé megérett, és „gyönyörű hattyúvá” változott. Az ő átalakulása megérdemli a figyelmünket.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO