„Kacsás ajkakkal és duzzadt arccal!” Újabb botrányos fotók Goldie Hawnról kerültek a címlapokra

Ezért kellene betiltani az arcplasztikát és a botoxot! 🚫 A kamera lencséi megörökítették, ahogy a színésznő felismerhetetlenül néz ki egy újabb szépészeti beavatkozás után! 😬😱 A showbiz is elkényeztette őt! 😤🤯 Még a hűséges rajongók sem akarták elhinni, hogy ez tényleg ő az a képeken, amit ebben a cikkben is láthattok! 👇


A G. Hawn által a közelmúltban véghezvitt észrevehető változások senki figyelmét nem kerülték el. A 77 éves színésznő és K. Russell felesége változásának módja aktív viták tárgyává vált. Kétségtelen, hogy az ikonikus filmsztár átesett néhány plasztikai műtéten és egyéb szépségápolási beavatkozáson, amelyek nem maradtak észrevétlenek.


Különösen a közelmúltban készült botrányos lesifotók után a rajongók megbizonyosodtak arról, hogy kedvenc színésznőjük, akit már régóta ismertek, már messze nem ugyanaz.
„Ezért kellene betiltani a plasztikai műtéteket!”, „A túlzott botox és arcplasztika törvénytelen kellene, hogy legyen”, „A showbiznisz őt is elrontotta”, „Eltartott egy darabig, mire felismertem itt”, „Vajon miért kell elrontani egy ilyen gyönyörű arcot?”.


Nemrégiben az ikonikus színésznőt és férjét családi kirándulásuk során filmezték le Aprón, és Hawn megjelenése hagyott némi kívánnivalót maga után. Kérdéseket vetett fel, és a rajongók nem tudták kitalálni, hogy vajon kozmetikushoz járt-e, vagy egészségügyi problémákkal küzdött.


Hawn és Russell már több évtizede elválaszthatatlanul együtt vannak. Annak ellenére, hogy nem legalizálták kapcsolatukat, szerelmük és szenvedélyük évek óta él, és még ma is melegséggel és odaadással teli szemekkel néznek egymásra.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO