„Semmi vörös ajkak, fürtök és nyilak!” Világítsunk rá Marilyn Monroe személyes archívumából származó fotóira

Monroe-t a világ a vörös ajkairól és szőke fürtjeiről ismeri, de csak kevesen látták „igazi képét”!🚫 A színésznő archív fotóit éveken át rejtegették a nyilvánosság elől, de most lehetőség van rá, hogy megnézzük! 🧐😮 Fogadjunk, hogy egyikőtök sem látta még a cikkben szereplő ritka felvételeket! 👇

Kétségtelen, hogy aligha kérdőjelezi meg bárki is a kilétét. A neve M. Monroe, és ő minden idők női szépségének megtestesítője. Az amerikai színésznő a „Some Like It Hot”, a „The Misfits” és a „Gentlemen Prefer Blondes” című filmekben nyújtott ikonikus szerepeivel tűnt ki.

Nemcsak hihetetlen tehetsége, szakmai képességei és karizmája, hanem páratlan nőiessége és éteri bája is a generáció egyik legkeresettebb és legkívánatosabb színésznőjévé tette. Mondhatni, hogy gyönyörű szőke fürtjei és vörös ajkai olyan védjegyévé váltak, amelyek nélkül az emberek aligha ismernék fel őt.

Most pedig nézzük meg ritka stockfotóit, amelyek eddig rejtve voltak a nyilvánosság elől, és ahogy hozzájuk jutottak, azonnal vírusszerűen terjedtek, és őrjöngést keltettek rajongói körében. Monroe smink nélkül és vizes hajjal jelent meg. Azt mondani, hogy egyáltalán nem úgy nézett ki, mint az „ikonikus képe”, nem mondhatni.

Míg egyesek erősen csalódottak voltak, a többiek mégis egy hihetetlen szépségnek látták, aki örökre nyomot hagyott a moziban, és soha nem fogják elfelejteni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO