A fickó modern lakást varázsolt egy romos házból, és internetsztár lett belőle

A szüleim vettek nekem egy régi lakást, és fogalmuk sem volt, hogy mit tervezek vele kezdeni! 😏💪Elköltötték rá az összes megtakarításukat és a világ legboldogabb emberévé tettek! 🤩👏A házastársak nem hittek a szemüknek, amikor először beléptek a felújítás után! 🫣 Készüljetek fel a meglepetésre, amikor megnézitek a cikkben található előtte-utána fotókat! 👇

Senki sem gondolt arra, hogy megvegye ezt a romos lakást, egészen addig, amíg két felnőtt meg nem vette, de nem magának. A fiuknak akarták megajándékozni, és semmit sem sajnáltak érte. Ez volt az egyetlen lehetőség, amit megengedhettek maguknak. Amikor átadták a fiuknak, boldogsága nem ismert határokat, de hamarosan radikális javításba kezdett.

Az egész átalakítás átalakítással kezdődött. A folyosón a falakat fehérre festették. A padlót sötét, nagyméretű csempével fektették le. A bejárati ajtóval szemben egy fülke található. A mennyezetig érő tárolórendszert lehet látni. Balra egy fekete keretbe foglalt tükröt is felakasztottak.


Ami a nappalit illeti, az a döntés született, hogy a helyiséget két részre osztják. Az első a nappali, a második pedig a hálószoba. A padlóburkolathoz laminált padlót választottak. A falakra világos tapétát választottak. Középre egy élénkpiros kanapét helyeztek. Vele szemben egy munkahelyet állítottak fel, polcokkal a könyveknek és a tankönyveknek.


Az ablak melletti szoba egy részét teljes értékű hálószobának adták át. Ebben egy nagy kék ágy és rengeteg tárolóhely is helyet kapott. A fejtámla mögötti akcentusfalra világos tapétát választottak. A konyha teljesen elszigetelt. A falakhoz világos színeket választottak.


A hűtőszekrény egy fülkében állt. Ide egy étkezőhelyet helyeztek el dizájner székekkel. Az erkélyajtókat teljesen üvegezettekre cserélték. A fürdőszobára térve, a padlót és a falakat bézs színű csempével burkolták. A mosdószekrényhez gazdag kék színt választottak, hogy némi kontrasztot adjanak hozzá.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO