„Apa génjei megtették a hatásukat!” Hogy Clooney gyerekei hogy néznek ki, az senkit sem kerülte el a figyelmét

George és Amal Clooney 6 éve szült ikreket! 😮😍 A toronymagas színész gyermekei már felnőttek! 🧐🫢 Nézd meg friss exkluzív fotóikat ebben a cikkben! 👇👇👇

Az ER című amerikai sikersorozat egészen új szintre emelte George Clooney cseperedő karrierjét. Messze nem ez volt az első munkája, de az, amelyik határozottan a szakma elismert, keresett és toronymagasan kiemelkedő alakjává tette.

Játszott a Batman és Robinban, amiért megérdemelten kapott 10 millió dollárt. Karizmája, profizmusa és kiváló színészi játéka mindenképpen kifizetődött, és a mai napig nagyra értékelik.

Ami a magánéletét illeti, Amal Clooney felesége, akivel a neves színész 2017-ben abszolút imádnivaló ikreket fogadott. A leendő pár útjai először egy tó mellett keresztezték egymást, amikor mindketten pihentek.

Amal akkoriban egy nemzetközi perben dolgozott. A szerelmespár csak néhány hónappal később döntött úgy, hogy legalizálják kapcsolatukat. Ez 2014-ben történt. A házastársak mindig is mindent megtettek, hogy az ikreket távol tartsák a nyilvánosságtól.

Az ikrekről készült új exkluzív fotók felkerültek a netre, heves viták tárgyává válva. Nézd meg, hogyan mutatnak most a thr színész kis ikrei!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO