„Hogy engedhette Affleck, hogy ebben menjen ki?” Lopez figyelemfelkeltő megjelenése a közösségi médiában is címlapokra került

Lopez ismét megfeledkezett a koráról, és semmit sem viselt a kabát alatt! 😲🫣 A rajongóknak még a szemüket is be kellett hunyniuk zavarukban, amikor meglátták kedvenc sztárjuk vulgáris képét, amit ebben a cikkben láthatsz! 👇👇👇

Nehéz elhinni, hogy a latin-amerikai díva 54 éves, hiszen úgy öregszik, mint a jó bor, és az évek során csak jobb lesz. Az ikonikus énekesnőnek és színésznőnek olyan tökéletes alakja van, hogy könnyedén viselheti a legfelkendőzetlenebb ruhákat is, amiket csak el tud képzelni.

A legtöbb divatválasztása kivívja a divatkritikusok csodálatát és dicséretét, míg a közösségi médiában az emberek nem szűnnek meg hevesen kritizálni „nem megfelelő” stílusát, nagyinak nevezve őt, aki nem emlékszik, hány éves.

A kamerák lencséi olívazöld nadrágban és egy érdekes kabátban örökítették meg a showbiznisz sztárját, ami alatt nem volt semmi, el tudod hinni? Néhányan észrevették, hogy egy felsőt viselt alatta, ami azonban teljesen átlátszó volt, és nem takart semmit.

Amikor megkérdezték tőle, hogy mi tartja őt az egyik legkívánatosabb és legkeresettebb hírességnek, büszkén válaszolta, hogy nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra, amihez hozzátartozik a helyes táplálkozás és az időszakos edzőterembe járás.

Azt lehet mondani, hogy egy korához képest szó szerint gyönyörűen néz ki, és nincs párja a szakmában.

Bátran ossza meg velünk a véleményét!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO