„Mint egy angyal a tetoválás előtt!” Így nézett ki egy 25 éves lány 600 tetoválás előtt

„A tetoválások előtt teljesen más ember volt!” 🤯 A lány archív fotói megmutatták, milyen angyali szépség volt egy ilyen szörnyű döntés előtt 😦😱 Fotók a cikkből megtudhatod 👇👇👇👇.

Ez az Amber nevű lány csendes életet élt, mielőtt úgy döntött, hogy tetoválásokkal álcázza magát. Felismerhetetlen átalakuláson ment keresztül, és a közösségi médiában vált híressé. Így a testét több száz tetoválás borítja, és még több műtéten is átesett.


Még a szemén is van egy tetoválás, ami megakadályozta, hogy lásson. Nemrég Amber úgy döntött, hogy mindenkinek megmutatja, hogyan nézett ki az összes átalakulása előtt. A közösségi oldalakon osztott meg archív fotókat, amelyeken természetes szépségét mutatja be.


Ezután úgy döntött, hogy bőséges alapozóval takarja el a tetoválásait, és szorongott attól, hogy tetoválás nélkül menjen dolgozni. Azt állítja, hogy korábbi külseje csúnya számára, és sajnálja, hogy nem volt ideje korábban megváltoztatni magát.


A lány nem is szeretné visszakapni a szépségét, és elégedett azzal, ahogy most kinéz. Magabiztosan mondja, hogy nem lehet a társadalmi normák szerint élni, és olyan embernek kell lennie, aki jól érzi magát. Ön mit gondol erről? Oszd meg a véleményed a hozzászólások között.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO