„Hogy csalhatta meg vele a feleségét!” Íme, kivel volt Schwarzenegger titokban kapcsolatban a felesége előtt

Hogyan vonzotta őt ez a nem túl vonzó nő? 🤢 Schwarzenegger egy túlsúlyos házvezetőnővel csalta meg a feleségét ⚖️🤦🏻‍♀️ És ez még nem minden: A nő fiút szült neki és tönkretette a házasságot 👶🏻💔 A feleség nem tudott megbocsátani férjének és elváltak ❌ 👩‍❤️‍👨 Nézd meg, hogy néz ki ma a szeretője és a fia itt ⬇️


Maria Shriver, Schwarzenegger felesége változásokkal szembesült az életében, miután Arnold Schwarzenegger úgy döntött, hogy egy házvezetőnővel változtatja meg azt. Ez a döntés hatással volt a 35 évig tartó házasságára.


Két fiúgyermekük, Maria és házvezetőnőjük, Mildred fia született, mindössze öt nap különbséggel. Mária akkor kezdett gyanakodni, hogy valami nincs rendben, amikor meghallotta a személyzet beszélgetéseit, ahol Józsefet Arnold másolatának nevezték.


Maria azonnal rákérdezett: „A fiú Arnold fia?” Mildred, akit meghatott ez a kérdés, bocsánatot kért.


Arnold gyönyörű felesége nem tudta feldolgozni híres férje árulását, és úgy döntött, hogy elválik.


„Amit tettem, az aljas dolog volt. De nem akarom, hogy a fiam rosszul vagy egyedül érezze magát ezen a világon. Ő az én fiam, és szeretem őt” – mondta a színész.


Schwarzenegger úgy fogadta el fiát, hogy anyagi támogatást nyújt egykori szeretőjének, ami csodálatot és tiszteletet vált ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO