„Tilos 53 évesen ilyen vonzónak lenni!”: Zeta-Jones provokatív fotói különös figyelmet érdemelnek

Catherine Zeta-Jones elfelejtette, hány éves, és egy mélyen kivágott bodysuitban mutatta meg magát! 😮🫣 A rajongók le sem tudták venni a szemüket a színésznőről! 🫣😍

Ha ránézünk Catherine Zeta-Jonesra, nehéz elhinni, hogy ez a szépség már 53 éves. Azt mondani, hogy nem látszik rajta a kora, igazából nem is lehet. Csak csodálni lehet időtlen szépségét és őrülten beleszeretni ebbe az ikonikus színésznőbe.

Bebizonyította, hogy 53 évesen is lehet csodálatosan kinézni. A legújabb fotói alapján azt mondhatjuk, hogy egy ilyen szépség számára a kor csak egy szám. A filmsztár stílusos napszemüveggel és egy érdekes kalappal egészítette ki a képét.

Félmeztelen teste azonnal beszédtéma lett. Milliók gyorsan elhalmozták őt rengeteg kedves bókkal. Az emberek alig hiszik el, hogy ebben a korban egy nő ennyire elképesztően és hibátlanul tud kinézni.

„Lenyűgöző úgy, ahogy van!”, „Egyértelmű győztes az ikonok között”, „Ha öregszik, akkor csak így”, „Az idő elszállt ezen a szépségen!”, „Gyerekek el a képernyőről! Túl meleg van itt”, „Fogalma sincs, mi az öregedés”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO