Egy nemrég elvált nő beköltözött a nagymamája régi házába, és a felismerhetetlenségig átalakította azt.

Az emberek „lúzernek” neveztek, amikor elváltam a férjemtől és beköltöztem a nagymamám házába! 😅👎 Fogalmuk sem volt, hogy mit fogok vele kezdeni, ezért „leütöttem” őket a végeredménnyel! 😎👏 Szó szerint leesett az állam, amit ebben a cikkben ti is láthattok! 👇


A mai cikk egy olyan nőről szól, aki nemrég vált el, és el kellett viselnie mások gúnyolódását és ítélkezését. Főleg azután, hogy úgy döntött, beköltözik a nagymamájától örökölt házba, az emberek még jobban kinevették.


A ház egy olyan épületben van, amely még a 19. században épült, és amely sürgősen radikális javításra szorult. Az új tulajdonosnak összességében tetszett a belső tér, ezért kisebb változtatások mellett döntött, amelyek frissebb és modernebb külsőt kölcsönöztek a lakásnak.


Minden egy kis átalakítással és az első emelet megnövelésével kezdődött (némi manipuláció után 80 négyzetméterről 85-re sikerült növelni). Döntés született egy nagy közösségi tér kialakításáról, ahol kényelmesen össze lehet gyűlni a barátokkal és rokonokkal.

A padló fából készült, és úgy döntöttek, hogy a falakat fehérre festik, hogy vizuálisan megnöveljék a teret. Az ablakokat teljesen kicserélték, és a legnagyobb ablak mellé egy sötét homlokzatú konyhai szettet helyeztek el.


A tulajdonos megfelelőnek találta, hogy modern belső teret alakítson ki, de úgy tervezte, hogy megőrzi a ház történetét. Ezért a nagymamája néhány bútora itt maradt, és a tulajdonos és a tervező úgy döntöttek, hogy a téglafalakat is meghagyják, hogy hangsúlyozzák a ház történelmi megjelenését.


Úgy döntöttek, hogy a második emeletre vezető lépcsőházat is felújítják, mivel az javításra szorult. Itt is láthatunk tárolásra szolgáló fiókokat. A második emeleten 3 hálószoba és egy fürdőszoba található.


A fő hálószoba korábban egy antik kandallóval büszkélkedhetett, amely hosszú évek óta nem működött, ezért úgy döntöttek, hogy megszabadulnak tőle, és egy tárolórendszert alakítanak ki helyette.

A fő hálószobából egy francia erkélyre lehet kilépni. A földszintről pedig a hátsó udvarra lehet kijutni, ahol egy tágas pajta, egy zöldségeskert és pihenőhelyek vannak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO