„Most már felismerhetetlen!” A sebészek teljesen más arcot adtak ennek a furcsa orrú nőnek.

Végre a plasztikai sebészek csodát alkottak! 👩🏻‍⚕️💫 Ez a rendellenes orrú nő naphosszat sírva töltötte napjait és éjszakáit 👃🏻💧 De végül az orvosok boldogságot adtak neki, és a felismerhetetlenségig megváltoztatták 👏🏻👩🏻❤️ A műtét utáni fotók itt ámulatba ejtenek 👇🏻

Pauline egy bájos és kedves gyermek volt, akinek soha nem volt semmi problémája a külsejével. Azonban minden megváltozott, amikor anya lett. Pauline hormonszintje megváltozott, és a bőre problémás külsőt öltött. A nő megpróbált küzdeni a kitágult pórusok ellen, de semmi sem hozott jó eredményt. Idővel bőrének állapota romlott, és második gyermeke után az orra is nagyobb lett.

Pauline nehéz időket élt át. Szégyellte, hogy még csak ki sem mer menni és megjelenni a férje előtt, napokat és éjszakákat töltött könnyes szemmel. A műtéthez szükséges anyagiak hiánya elérhetetlenné tette a kívánságát. Minden erőforrását családja és otthona ellátására fordította. Azonban írt egy levelet, és elküldte a helyi televíziónak.

Miután a televíziós műsor szervezői elolvasták megható levelét, a legjobb kozmetikusokhoz és plasztikai sebészekhez biztosították számára a hozzáférést. Az orvosok képesek voltak visszaadni neki természetes szépségét. Természetesen Pauline-nak be kellett állítania a hormonszintjét, hogy elkerülje a korábbi problémák kiújulását. Ennek eredményeképpen az orvosok Pauline-nak boldogságot adtak azzal, hogy helyreállították szépségét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO