„Mint egy zombi – bőr és csontok és sápadt bőr!” Hogy Joan Van Ark mennyire megváltozott, az nem a gyengébbik nemnek való.

Jobb, ha leülsz, ha meglátod az új fotóit! 😱🤢 A férfiak az egyik legkívánatosabb színésznőnek nevezték, de most félnek ránézni! 🤐😬 Csupa bőr és csont és sápadt bőr, libabőrösek vagyunk tőle! 😳 Mindenkinek leesett az álla, amikor Ark új fotói felkerültek a netre, amiket ebben a cikkben láthattok! 👇

J. Van Ark karrierjének magasságait és nagyszerű eredményeit aligha lehet túlbecsülni. Senki sem fogja tagadni, hogy a „Knots Landing” című sorozatban nyújtott szerepe volt az, ami új szintre emelte színészi karrierjét. A színésznő 1943-ban született New Yorkban.

Már fiatal korában tudta, hogy Hollywoodba való. Élete gyökeresen megváltozott, amikor szerencséje volt, hogy keresztezte az útját J. Harrisszel, aki befolyásolta, hogy a Yale Drámaiskolába járjon, és ösztöndíjat kapjon.

Jól ismert a „Temperature’s Rising”, a „Days of Our Lives” és a „Spider-Woman” című filmekben nyújtott alakításairól. Számos más sorozatban is szerepelt, többek között a „The Restless” című sorozatban, ahol Gloria Fishert alakította.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO