„Az ikonok is öregszenek!” Kidman felvállalja a természetes öregedést és új utat nyit a testpozitivitás felé

Abbahagyta a hajfestést, és felismerhetetlennek tűnt! 👱‍♀️➡️👩‍🦳 Az egyik legkívánatosabb hollywoodi színésznő őszülő hajjal jelent meg, és szóhoz sem jutottak a rajongók! 🤐😱 Egyikőtök sem látta még így! 🫣😬 Nézd meg a fotóit ebben a cikkben! 👇

Az egyik legkiemelkedőbb és legmagasabban tornyosuló hollywoodi színésznő az utóbbi időben őszülő hajjal mutatkozott. Drasztikusan megváltozott külseje szőke nőből őszülő hajú nagymamává változtatott mindenkit szóhoz sem jutott.

Mondani sem kell, hogy radikális átalakulása nagy meglepetésként érte rajongóit és csodálóit. Természetes megjelenése az önelfogadás és a természetes öregedés hihetetlen útját jelezte. Ennek ellenére megjelenése reakciókat váltott ki.

Rajongói egy percet sem hagytak ki, hogy dicsérjék mozibálványukat és kifejezzék őszinte csodálatukat, míg mások erősen elégedetlenek voltak feltűnően öregedő külsejével, és „nagymamának!” nevezték, akinek már lejárt az ideje.

„Eltartott egy darabig, mire felismertem őt itt!”, „Gyönyörű őszülő hajjal vagy anélkül!”, „Semmi sem tudja elrontani földöntúli báját”, „Hadd ne lássam ezt, kérem!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO