„Erős családi szeretet” Bradley Cooper elhozta az édesanyját az Oscar-díjátadóra, ezzel is demonstrálva a családja iránti elkötelezettségét

😳 Bradley Cooper „anyuci fia”? 😱 Miért hozta el a színész a 83 éves anyukáját egy olyan népszerű eseményre, mint az Oscar-gála? 👵 Nézd meg a cikket a további részletekért 👇

Véget ért az Oscar-gála ceremóniája. Ezért itt az ideje, hogy megbeszéljük a csillogó esemény összes figyelemre méltó pillanatát. Kétségtelen, hogy a média tele van „Oppenheimer” és hasonló történetekkel. Van azonban egy kedves történet Brad Cooperrel és az édesanyjával kapcsolatban, ami megérdemli a figyelmeteket.

Bár mindenki a Gigi Hadiddal való titkos kapcsolatáról beszél, a színész 83 éves édesanyjával, Gloria Campanóval érkezett a ceremóniára.

Cooper egy fekete öltönyt viselt a Louis Vuittontól. Azonban mindenki figyelme a bájos édesanyján volt. A pár megjelenése mindenki számára szívmelengető és aranyos volt.

Néhány kommentelő gondoskodó és kedves lépésnek tartotta Cooper döntését, hogy édesanyjával érkezett. Az embereket meglepte a családi kötelékek iránti elkötelezettsége. Ennek ellenére persze voltak olyanok is, akiknek nem tetszett a gesztus, és „furcsának” és „furcsának” nevezték.

A gyűlölet ellenére, amit a színész kapott, mindenki csodálta Cooper és édesanyja egyedülálló kötődését és családi szeretetüket és tiszteletüket. Egyes források még azt is megemlítik, hogy nem ez az első alkalom, hogy Cooper együtt jelenik meg az édesanyjával. A színész igyekszik minél több eseményre elhozni az anyukáját az életéből. Cooper sokat utazik az édesanyjával, sőt, még Los Angelesben is vele él.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от People Magazine (@people)


Végül az anya és fia megjelenése mindenkit emlékeztetett az erős családi kötelékek és a szülők megbecsülésének fontosságára.

Ön mit gondol erről a történetről? Elvinnéd az édesanyádat egy ilyen eseményre? Oszd meg velünk a gondolataidat.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO