„A pletykák igazak voltak!” Justin és Hailey Bieber megosztja a terhesség hírét és felrobbantja a hálózatot

Törés! 🔥Justin Bieber és felesége első gyermeküket várják! 🕊️ A 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ címen házasodtak össze, és most várják a csodát! 🫠😍 A pár a közösségi médiában ütötte meg a nagy hírt és megerősítette a pletykákat! 💥A megható fotózásuk mindenki szívét megolvasztotta, amit ebben a cikkben láthattok! 👇

Képzeld csak el a követők meglepetését és izgatottságát, amikor a nagy hír Hailey Bieber terhességéről bejárta a netet. A pár 2018-ban kötötte össze az életét, a hűséges rajongók pedig azóta türelmetlenül várják a híreket. Persze voltak pletykák, de csak az Instagram-posztjukban erősítették meg a terhességet.

A fotózás, amit megosztottak, igazán megható volt, és senkit sem hagyott hidegen. A fekete-fehér fotók tele voltak melegséggel és izgalommal. A pár intim betekintést engedett rajongóinak életük új fejezetébe. A kislány már 6 hónapos, és mint látható, mindent megtett, hogy elrejtse és megőrizze a magánéletét.

A baba nemét azonban még nem árulták el, hagyva némi teret az intrikának. Sok netező felhasználó több mint biztos benne, hogy Hailey nagyszerű anyuka lenne.

Te is így gondolod? Oszd meg a véleményed a hozzászólásokban!

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO