„Boldog születésnapot, BU!” Ahogy Moore gratulált Willisnek a születésnapja alkalmából, az mindenki szívét elolvasztotta.

Gratulál Willisnek a születésnapjához, és olyan archív fotókat oszt meg, amiket még egyikőtök sem látott! 📷🤫 A színésznő és lányuk szívhez szóló szavaikkal könnyekre fakasztották a követőket! 🥹😥 Imádkozzunk a színész gyors felépüléséért! 🙏💔 Nézd meg, hogyan gratulált neki a család ebben a cikkben! 👇

Így gratulált volt férjének, egy akciófilmsztárnak,

„Boldog születésnapot, BU! Szeretünk téged és nagyon hálásak vagyunk”.

A kiváló filmsztár az egyik legfrissebb fotót posztolta Willisről, aki most afáziával küzd, és megbízható források szerint már csak kevés ideje van hátra. A közösségi médiában egy szívhez szóló archív fotóval is feltűnt, melyen Willis gyengéden öleli kislányukat.

A három lányuk közül az egyik, Rumer Willis ezt fűzte a születésnapi poszthoz: „Az, hogy az apukám vagy, a legjobb dolog, amit csak kívánhattam volna. Hálás vagyok a kedvességedért, a játékos lelkedért és a szerető szívedért. Lou imád téged. Boldog születésnapot, apuci”.

Csak emlékeztetőül: a volt házastársak 13 évig voltak házasok, amíg 2000-ben hivatalosan be nem jelentették a különválásukat. Willis 2009-ben kezdte újra szerelmi életét, és feleségül vette Emma Heminget, akivel két lánya született.

Meg kell említeni, hogy jelenlegi felesége 23 évvel fiatalabb az ikonikus akciófilmsztárnál, ami nem akadályozza meg őket abban, hogy boldog és harmonikus családot alkossanak.

Az érintett család gyakran osztja meg a legfrissebb híreket a legendás színész állapotáról. Sajnos a betegség folyamatosan előrehalad, és már megviselte a mozis legendát.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO