„A pletykák igazak voltak!” Harry herceg az Egyesült Királyságba áramlik a király rákdiagnózisa után, és kiváltja a királynő dühét

Camilla királynő dühös, miután a herceg engedély nélkül tér vissza az Egyesült Királyságba! 🤬😤Harry elhagyja a napsütötte Kaliforniát és meglátogatja súlyosan beteg édesapját! 🤨🙄 A királyi palota megerősíti a pletykákat, és erre nem mindenki készült fel! 🤫 További információkért – lásd a cikket! 👇

A pletykák szerint a királynő nagyon feldúlt, sőt dühös volt, amikor Harry herceg visszarepült az Egyesült Államokba, hogy meglátogassa az édesapját, miután bejelentették a rákdiagnózisát. Úgy vélik, hogy Camilla és Harry kapcsolata most meglehetősen feszült.

Érdemes megemlíteni, hogy a herceg és Markle az Egyesült Államokban tartózkodott, és az Egyesült Királyságba való visszatérése nagy meglepetésként érte. Amikor Harry meglátogatta édesapját, a királynő gondoskodott arról, hogy találkozásuk ne tartson fél óránál tovább. Érdemes megemlíteni, hogy a rákbetegségével kapcsolatos részleteket titokban tartják.

Hosszú ideje feszült a viszonyuk. Egyes források szerint mindig is felzaklatta a férfit az a meggyőződés, hogy a nő felbontotta a szülei házasságát.

Úgy vélik, hogy őfelsége dühös volt, mivel az ő jóváhagyásuk nélkül jött el kaliforniai előkelő otthonából, családjuk szégyenfoltjának nevezve őt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO