„Mit csinált az arcával?” Nicole Kidman megjelenése a 2024-es Met-gálán címlapokra került

Még a hűséges rajongók is alig ismerték fel Kidmant ezeken a fotókon! 🙄 A hollywoodi színésznő megjelent a 2024-es Met-gálán, és mindenki ugyanazt mondja! 🧐🤫 „Mi van az arcával?”, „Felismerhetetlen” és hasonló kommentek érték a sztárt! 🗨️ Nézd meg még többet ebben a cikkben! 👇

Aligha van valaki, aki megkérdőjelezi a személyazonosságát. Ismerd meg Nicole Kidmant, a tehetséges, kiváló és az egyik legkívánatosabb hollywoodi színésznőt, akire leginkább az „Akvamán és az elveszett királyság”, a „Stocker” és a „Big Little Lies” című filmekben nyújtott szerepeiről emlékezhetünk.

Bármikor, amikor nyilvánosan megjelenik, minden tekintet csak rá szegeződik. Ezúttal sem volt kivétel. Cruise volt felesége egyszerűen nem hagyhatta ki a Met-gálát, és egy érdekes tervezésű fekete-fehér ruhában jelent meg, szűk felsővel és terjedelmes szoknyával.

Elegáns fehér kesztyűje és ízléses ékszerei tökéletes kiegészítői lettek gyönyörű megjelenésének.  Kijövetele reakciókat váltott ki, és nem maradt észrevétlen. Egyesek egy újabb szépségápolási eljárással kezdték „vádolni”, míg a többiek őszintén csodálták időtlen szépségét.

A ruha egyébként a Balenciaga Couture-tól származott, és mély benyomást tett mindenkire, aki ott volt.

„Nem egy ruha, hanem egy műalkotás!”. „Evett és nem hagyott morzsákat”, „Egy szóval – HIBÁTLAN!”, „Eltartott egy darabig, mire felismertem őt itt”, „Mit csinált ezúttal az arcával?”, „Genetika vagy plasztikai műtétek?”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO