„Kacsaarc és furcsa mimika!” Goldie Hawn felismerhetetlennek tűnik egy New York-i utcai séta során

A rajongók zavartan lehunyták a szemüket, miután Hawnt itt látták! 😲🫣 Újabb botrányos paparazzi fotók a színésznőről kerültek a netre! 📸🤯 Pillanatképekért – lásd a cikket! 👇

Aligha lehet olyan embert találni, aki ne ismerné Goldie Hawnt, a neves és elismert színésznőt. Amellett, hogy sikeres karrierista és hihetetlenül tehetséges színésznő, boldog feleség is, aki férjével, K. Russellel ünnepelte a 40. évfordulót.

Ők az egyik legkitartóbb és legdicséretesebb pár a szakmában. Különleges kötelékük senki máséhoz nem hasonlítható. Hawn és Russell ennyi év után is megőrzi a szenvedélyt, és szerelmük még nagyobb és mélyebb lesz.

Mint ismert, Hawn magáévá teszi a természetes szépséget és méltóságteljesen öregszik. Nem törődik a gyűlölködőkkel és rosszindulatúakkal. Russell viszont soha nem szűnik meg rendíthetetlenül támogatni. Nemrégiben a paparazzók kapták lencsevégre egy New York-i séta közben.

Az ikonikus színésznő felismerhetetlenül „kacsa” arccal és laza külsővel jelent meg. Megereszkedett bőre, ráncos nyaka és kezei elárulták korát. A botrányos fotók azonnal vírusszerűen terjedtek, és viták tárgyává váltak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO