„20 év pokoli élet!” Ezen ment keresztül Lisa Bonet a Jason Momoa-val kötött házasságában

„Biztosan nem ilyen életre számított!” 😢 Egy tündéri kapcsolat után Jason elhagyta feleségét, aki 12 évvel idősebb nála ❌👩‍❤️‍👨 Minden odáig fajult, hogy még a gyerekek sem tudták megmenteni a frigyet. 💔👨‍👩‍👧‍👦 Bonet azonban többször is adott neki egy esélyt ⏳💁🏻‍♀️ Hogy mi történt valójában, megtudhatod a  cikkből 👇🏻

Jason Momoa és Lisa Bonet régóta Hollywood egyik legvonzóbb párjának számít. Szerelmi történetük az egész világot meglepte. Jason először akkor látta meg leendő feleségét a képernyőn, amikor az már igazi sztár volt. Momoa ekkor még csak 8 éves volt, de beleszeretett ebbe a szépségbe. Ekkor döntött úgy, hogy Lisa Bonet lesz a jövendőbelije.

Jason Momoa szavai valóra váltak, és évekkel később ő és Lisa Bonet összekötötték az életüket. Együtt nevelik két gyermeküket. A színész mindig is csodálta feleségét, és megosztotta vele a szeretet és az elismerés szavait. Hangsúlyozta, hogy Lisa az inspiráció forrása. A rajongók csodálták a párt, különösen azt, ahogyan Jason Momoa a 12 év korkülönbség ellenére is bánik Lisával.

A Lisa Bonet és Jason Momoa házaspár különválásának híre sokkolta a rajongókat. Lisa Bonet úgy tűnik, többször is lehetőséget adott férjének a javulásra, de sajnos semmi sem alakult jobbra. A neten olyan pletykák terjedtek el, hogy a színész kapcsolatban állt kolléganőjével. A pár körülbelül 20 évig élt együtt, és körülbelül 18 évig Lisa szenvedett a hűtlenségtől.
Most az egykori házastársak, Lisa Bonet és Jason Momoa úgy döntöttek, hogy végleg véget vetnek kapcsolatuknak. A válás békésen, vagyonmegosztás nélkül történik, és a gyerekek felügyeletéről is megegyeztek. Azt állítják, hogy nincsenek követeléseik egymással szemben.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO