„A Pretty Woman mini példánya!” Roberts és Moder lánya debütál a filmben

A 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ címen köszöntötték ikreiket! 😍👨‍👩‍👧‍👦 házastársak eddig mindig is rejtegették őket a reflektorfény elől, de ezúttal ez kivétel volt! 😏 Az idő eltelt és kislányuk az édesanyja mini mása lett! 🫠💘 Nézd meg ebben a cikkben, milyen gyönyörű lett! 👇

Bármilyen meglepőnek is tűnik, az egyik legnépszerűbb pár ikrei már a 20. születésnapjukat ünnepelték. Milyen gyorsan repül az idő! Az már nem titok, hogy Julia Roberts a legszerényebb és legmélyebb földhözragadtabb hírességek közé tartozik, aki teljesen hétköznapi életet él, és még a gyerekeinek sem engedi, hogy közösségi médiája legyen.

Csak emlékeztetőül: a házastársaknak három közös gyermekük van. A legkitartóbb és leghosszabb ideje együtt élő párok közé tartoznak, akik nem egyszer bizonyították egymás iránti szerelmüket és odaadásukat. Még 2004-ben köszöntötték ikreiket, majd később fiukat, Henryt.

Az utóbbi időben lányuk is debütált édesapjával. Azt mondani, hogy bájos édesanyja pontos mása lett, nem is kell. Mogyoró szőke hajjal, szép vonásokkal jelenik meg.

„Genetikailag megáldott!”, „Ikonikus édesanyja fénymásolata!”, „Anyu génjei megtették a hatásukat”, „Micsoda gyönyörű család!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO