„Elhízott, keresgélő szemetesek!” Világítsuk meg Barbra Streisand életének ritkán látott oldalát

Szívtelenül magára hagyta a fiát és megfeledkezett róla! 💔😨 A színésznő bevallotta, hogy a karrierjét a családdal szemben helyezte előtérbe! 🫤😡 Fogadjunk, hogy egyikőtök sem hallott még ezekről az állkapcsot megdöbbentő részletekről Barbra Streisand életéről! 🤫🧐 Az utóbbi időben a rajongók koldusnak nézték a fiát! 😬😱 Nézd meg a botrányos fotókat ebben a cikkben! 👇

Ennek az ikonikus hollywoodi sztárnak a neve világszerte ismert és elismert. Hatalmas tehetsége, karizmája és hihetetlen színészi képességei milliókat ragadtak meg, és az iparág egyik legmagasztosabb és legnevesebb alakjává tették. Nemcsak alakításai, hanem földöntúli kecsessége sem hagyott senkit hidegen.

Noha közismert névvé és kulturális jelenséggé vált, magánéletéről keveset tudunk. Nagy meglepetés lehet, hogy a karrierjét a családja elé helyezte, amit őszintén bevallott. Barbra a munkáját helyezte előtérbe, és mindig is a szakmájára koncentrált.

Nem mindenki tudja, hogy saját fiát szándékosan hagyta mások gondjaira, mivel kizárólag a karrierjére koncentrált. Hosszú évekig egyszer sem hívta vissza őt. Később kifejezte azt a vágyát, hogy újra magáévá tegye az anyaságot, és második házassága során örökbe fogadott egy Jess nevű fiút. A fiú azonban erősen csalódott az anyjában, miután értesült a hátteréről és a múltbeli hibáiról.

Mostanra elhízottnak tűnik, és gyakran látják a szemetesek mellett. Az, ahogyan megváltozott, sok kívánnivalót hagy maga után. Drasztikus átalakulása reakciókat váltott ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO