„Ezt senki sem várta tőle!” Kate Middleton megszegte a királyi protokollt és szenzációt okozott

„Hogyan tűri Vilmos herceg a viselkedését!” 😠😱 Nemrég Middleton egy botrány középpontjában találta magát furcsa viselkedése miatt 😳👸 Hogy mit csinált, azt a cikkben láthatjátok ⬇️⬇️⬇️

Nem titok, hogy Kate Middletont „Lusta Katie”-nek nevezték ․ Nagyon ritkán jelent meg nyilvános eseményeken. Mindent megtett azért, hogy ne legyen hivatalos eseményeken.

Még olyan pletykák is keringtek, hogy azért szült gyerekeket, hogy ne kelljen dolgoznia. Amikor a királyi család tagja lett, élete jelentős változásokon ment keresztül. A leendő walesi hercegnő megmutatta, hogyan kell viselkedniük a királyi család magas rangú tagjainak.

A walesi hercegnő a hét folyamán több eseményen is részt vesz. Kate mindig is hűséges volt a II. Erzsébet által előírt, bevett szabályokhoz. Nemrégiben azonban Middleton furcsa viselkedése miatt botrány tárgyává vált.

Kate Middleton és Vilmos herceg is jelen volt a jelentős eseményen. Látták, amint Camilla Parker-Bowles-szel és Károly királlyal beszélgetett III. A megfigyelőket megdöbbentette, hogy a walesi hercegnő nem hajolt meg apósa előtt.

A királyi protokoll szerint Kate-nek meg kell hajolnia a király és a királynő előtt, mivel ők a királyi család rangidős tagjai. Ez meglepte az internetezőket, és heves vitákat váltott ki. Te mit gondolsz erről?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO