Julia Roberts egy George Clooney tiszteletére rendezett eseményen feltűnt egy olyan ruhában, amelyen a színész arcképei voltak láthatóak

„Senkinek sem jutna eszébe ilyen ruhát viselni!” 😵‍💫 Barátja tiszteletére Julia egy különleges ruhát viselt, amin George Clooney képei voltak 😱😍 Csak nézd meg itt, milyen furcsa ruhát választott 👇👇👇

Julia Roberts mindig meglepi a közönséget hihetetlen megjelenésével. Nemrég egy különleges ruhát viselt, amikor részt vett a Kennedy Center Honors rendezvényen Washingtonban. Ruháját barátja, George Clooney képei díszítették.

A színésznő stylistja a közösségi oldalakon elmondta, hogy a ruhát kifejezetten Julia számára készítette a Moschino igazgatója, Jeremy Scott. Ez a ruha volt a jelenlévők figyelmének középpontjában.

A ruhát George fotói díszítették. A fotók különböző méretűek voltak a színészi karrierjéből, például voltak olyan képek, ahol a filmben játszott szerepet.
Roberts egy fekete blézert vett fel, és ezüst ékszerekkel egészítette ki. A vörös szőnyegen tényleg mindenkit lenyűgözött.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO