„Semmi sem maradt a korábbi hájasból!” John Travolta lányának hihetetlen fogyása ámulatba ejtette a rajongókat

„Senki sem számított ilyen átalakulásra!” 🤯 Travolta lánya testalkata gyerekként folyamatos gúnyt okozott, most viszont a férfiak megőrülnek érte 💘🤤 Csodáld meg a fotóit a cikkben 👇👇👇

Persze nagyon meglepő, amikor látjuk, hogy az emberek hogyan dobják le a felesleges kilókat és válnak teljesen más emberré. Nagyon nehéz megérteni egy ilyen változást.

Az emberek mindig a celebgyerekek iránt érdeklődnek a születésük pillanatától kezdve. Ezúttal John Travolta lánya, Ella Blue Travolta lepett meg minket.

Nem titok, hogy nem volt egy vékony lány, és nem volt kifogástalan alakja. Gyermekkori testalkatát a média és a barátai is gúnyolták.

Még a legcsúnyább celebgyerekek között is az első helyen szerepelt. Ella Blue mindig el akarta rejteni a súlyfeleslegét, és bő ruhákat hordott, de próbálkozásai hiábavalóak voltak.

Teltek az évek, és a lány végül az egész világot ámulatba ejtette az átalakulásával. Ella Blue pufók kislányból karcsú és elegáns hölggyé változott.

Fiatalabbnak kezdett látszani, lefogyott, és megváltoztatta az egész ruhatárát. Most sokan álmodoznak arról, hogy olyanok legyenek, mint ő.

Ella Blue nagyon hasonlít híres édesapjára. Sajnos az édesanyja 2020-ban elhunyt. Ella Blue Travolta már elkezdte színészi karrierjét, és ezért változtatott a külsején. Te mit szólsz ehhez? Kérjük, ossza meg véleményét a hozzászólásokban.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO