„Pretty Woman gyerekei felnőttek!” Így néznek ki ma Roberts és Moder gyermekei

37 éves volt, amikor ikreit fogadta! 😮😍 Roberts azzal rohamozta meg a netet, hogy megmutatta már felnőtt gyermekeit, akiknek új fotóit ebben a cikkben találod! 👇👇👇

J. Roberts amellett, hogy rendkívül sikeres, világhírű és kívánatos színésznő, valamint az iparág egyik legmagasabban álló és legbefolyásosabb alakja, három gyermek elhivatott édesanyja és gondoskodó háziasszony is.

Már mintegy két évtizede, hogy férjével boldog házasságban élnek. A férfi, aki a Pretty Woman legnagyobb szerelme lett, Daniel Moder. Az ikonikus filmsztár gyakran oszt meg exkluzív fotókat párjáról és gyermekeikről.

Imádnivaló ikreik már betöltötték a 18. életévüket, míg legkisebbjük, Henry még csak 16 éves. Roberts sokáig rejtegette őket a nyilvánosság elől, így védve és megőrizve magánéletüket.

Roberts gyakran osztja meg meglátásait arról, hogyan lett 30-as éveiben anya, hozzátéve, hogy bizonytalansággal és hitetlenséggel kellett szembenéznie. Azonban minden bonyodalom nélkül jól ment, és most már teljes mértékben élvezheti az anyaság örömeit.

Annak érdekében, hogy távol tartsák magukat az újságíróktól és a paparazziktól, a pár elhatározta, hogy Los Angelesből San Franciscóba költözik, remélve, hogy ott jobban fel tudják nevelni a gyerekeiket, és segítenek nekik elindulni az önfelfedező úton.

Már felnőttek, és kísértetiesen hasonlítanak mindkét szülőjükre. Roberts mindig ott van, hogy megmutassa rendíthetetlen támogatását nekik. Feltűnő megjelenésük gyakran kelti fel a közvélemény érdeklődését.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO