„Keress neki egy új stylistot!” Selena Gomez legújabb outingje címlapokra került

A rajongók elborzadtak, hogy Gomez egy „nagymamás” szoknyában és régimódi cipőben van!😳 Mindenki elkezdte tanácsolni neki, hogy váltson stylistot, amíg nem késő! 🤬🤯 A ruha kiemelte vastag combjait és nagy derekát! 🤫🫣 Próbálj meg nem csalódni, ha meglátod a cikkben szereplő fotókat! 👇

A sztár élete és külseje sosem szűnt meg heves viták tárgya lenni. Aki nem tudná, a popénekesnő régóta küzd a Lupusszal, aminek számos mellékhatása van, többek között a gyors súlygyarapodása és fogyása.

Különösen az új románcáról szóló bejelentése tette őt még inkább beszédtémává, aki mindig a reflektorfényben van. Ha a legutóbbi kiruccanását vesszük, messze nem mindenkit hagyott elégedetten. Miközben mindenki Bieber és Hailey közelgő szülőségéről beszél, Gomez megjelenése is megérdemli a figyelmünket.

Egy égszínkék kardigánban, egy fekete topban, egy régimódi mintás szoknyában és egy feltűnő piros cipőben jelent meg. Senki sem hagyta ki, hogy megítélje stílusérzékét, hozzátéve, hogy az ilyen sikertelen divatválasztások miatt idősebbnek tűnik.

„Ezt a szoknyát a gatyájából kaparintotta meg?”, „Keress egy új stylistot, kérlek!”, „Hogy lehet ezt nem látni?”, „Csalódni nem volt a terveim között”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO