„Apuci kis hercegnői felnőttek!” Adam Sandler ritka megjelenése a családjával nem maradt észrevétlen

Adam Sandler megmutatta lányainak, és most a fiúk szíve az övék! 😮💘 Felnőttek a legendás színész kis örökösnői! 🧐 Nézd meg ebben a cikkben, hogy néz ki most Sunny és Sadie! 👇👇👇

Valószínűleg nincs olyan ember, aki legalábbis ne hallott volna Adam Sandler neves és sikeres színészről. A színészi karrierje csepergése mellett alkotóként, producerként és két imádnivaló lányának odaadó apukájaként is tevékenykedik.

A napokban a legendás színész a vörös szőnyegre vitte lányait, akiknek hihetetlen hasonlósága szüleikkel mindenkit elbűvölt. Mondhatni, hogy a legjobb géneket örökölték szüleiktől, és készen állnak arra, hogy szíveket lopjanak.

Sunny és Sadie 2008-ban és 2006-ban született. Sunny már kipróbálta magát a „Jack és Jill”, a „Pixels” és a „Grown Ups” című filmekben. Ami Sadie-t illeti, ő a „Bedtime Stories” és a „Hotel Transylvania” című filmekben debütált színészként.

Adam Sandler már felkészült arra, hogy lányait a szórakoztatóiparban irányítsa, ugyanakkor meg van győződve arról, hogy teljesen egyedül is képesek óriási sikereket elérni, úgyis.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO