„Modellkedésre született!” Kidman és Urban lányai debütálnak a vörös szőnyegen

A 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣ oldalon összeházasodtak, és a hollywoodi színésznő két lány édesanyja lett! 👩‍👧‍👧😇 Sok év telt el és a kislányok már 1️⃣3️⃣ és 1️⃣5️⃣ évesek! 🤫🧐 Faith és Sunday már elég nagyra nőttek ahhoz, hogy körbe lopják a szíveket! 😉💘Nemrégi kiruccanásukat nézd meg ebben a cikkben! 👇

Mint tudjuk, az ikonikus hollywoodi színésznőnek meglehetősen feszült a viszonya örökbefogadott gyermekeivel. Az egész arról szól, hogy a Cruise-tól való válása után nem sokáig tartott, mire elfelejtette őket, és kevés részt vett a nevelésükben. Emlékeztetőül, a volt házastársak két gyermeket fogadtak örökbe, mivel természetes úton nem lehetett gyerekük.

Később a Top Gun színésze feleségül ment K. Holmeshoz, míg az ausztrál színésznő K. Urban mellett találta meg a szerelmet. Nemrég az AFI Life Achievement Award díjátadó ünnepségen jelent meg családjával együtt. A kiruccanása azért volt figyelemre méltó, mert magával hozta két lányát is.

Most a nagyközönség is láthatta, hogyan változtak meg a kicsik. Sunday Rose Urban 2008-ban született Nashville-ben, és a rendezés iránt érdeklődik, míg Faith 2010-ben született. Érdekesség, hogy azért nevezték el így, mert sosem mondtak le arról, hogy még egy közös gyermekük legyen.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO