„Hogy engedhette Affleck, hogy ebben menjen ki?”: Jennifer Lopez félmeztelen testére szegeződött minden tekintet a vörös szőnyegen

A rajongók azt tanácsolták Jennifer Lopeznek, hogy keressen új stylistot a legutóbbi megjelenése után! 😲🤯 Az énekesnő mindenféle szégyenérzet nélkül, nyitott ruhában érkezett! 🧐

J Lo megjelenése egy fekete-fehér, nyitott hasú és hátú ruhában gyorsan nagy port kavart a rajongók körében. Mondani sem kell, hogy mindenkit szóhoz sem jutott provokatív megjelenésével.

Az első képen egy merészen kivágott, feltárulkozó ruhában volt, ami alig takarta intim helyeit. A mély dekoltázs a köldökéig ért, és egy csipetnyi provokációt keltett. Tökéletes kiegészítője volt megjelenésének a kuplung és a stílusos kalap.

Az a tény, hogy férje nélkül jelent meg, sok kérdést vetett fel.

„Ben szerencsés, hogy van neki!”, „A stylistjai remek munkát végeztek!”, „Alig tudom levenni a szemem erről a bombázóról!”, „Ha öregszik, akkor csak így!”, „Otthon felejtette a férjét!”.

„A szégyen legkisebb jele nélkül!”, „Ideje új stylistot keresni neki!”, „Látni akarom annak az arcát, aki ezt a ruhát tervezte!”, „Micsoda sikertelen választás!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO