„Viszlát, hosszú haj!” Demi Moore bemutatja új frizuráját és mindenkit szó nélkül hagy

Most már értjük, hogy miért jelenik meg mindig leengedett hajjal! 😏👌 Az amerikai színésznő új, sima frizurájával jelent meg, és nagy felhajtást okozott! 😲😤 Willis volt felesége kísérletet tett és felismerhetetlenül nézett ki! 🧐😬 Nézd meg ebben a cikkben, hogyan reagáltak rá a rajongók! 👇

A kiváló és sikeres színésznő legutóbbi megjelenése egy váratlan frizuraváltással okozott nagy meglepetést. A dolog lényege, hogy hirtelen váltott védjegyének számító hosszú fekete fürtjeiről egy elegáns kontyra, és ezzel reakciókat váltott ki. A stylistok elegáns új stílusban húzták hátra hosszú haját.

A hollywoodi színésznőt így látva sok rajongója és támogatója megdöbbent. Bár tökéletesen illett a gyönyörű imidzséhez, a hűséges rajongók nem győzték kérni, hogy hozza vissza hosszú haját. Teljesen új arculata vegyes reakciókat váltott ki.

Nagy figyelmet kapott a strasszkövekkel és mély dekoltázzsal díszített, pompás fehér ruhája is. A sztár ezüstszínű magassarkú cipővel és ízléses gyémánt ékszerekkel egészítette ki. Moore teljes sminket viselt, és a lehető legjobban nézett ki.

„Eltartott egy darabig, mire felismertem!”, „Hol van a hosszú haja? Hozzátok vissza azonnal!”, »Keressetek neki új stylistot!«, »Most már világos, miért engedi mindig le a haját«.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO