„Idősebbnek néz ki nála” A ceremónián Brad Pitt bemutatta új párját és kiérdemelte a rajongók nemtetszését

„És miatta hagytad el Jolie-t?” 😣😠 Brad Pitt új barátnője nem tudja pótolni exfeleségét․ Hogy Jolie után ebbe a kellemetlen lányba is beleszeretett, nem tudni! 💔😬 Nézd meg, hogy néz ki a lány a cikkben ⬇️⬇️⬇️

Sok olyan esemény történik a bolygónkon, ami mindig meglepi az egész világot. A híres színész Brad Pitt sok probléma és nehézség után végre boldog. A színész ma már megújult, sőt fiatalos külsővel rendelkezik. Egyesek biztosak benne, hogy örömének oka új barátnője, Ines de Ramon.

A kapcsolatukról először 2022 októberében vált ismertté, és úgy tűnik, remekül érzik magukat együtt, ami a színész előfizetőinek nagyon tetszik. Nem titkolhatjuk, hogy a színész most sokkal jobban néz ki.

Hűséges rajongói szerint határozottnak és erősnek tűnik. „Szerintem ő a legjobb”, „Csodálatos a mosolya”, „Most teljesen boldognak tűnik az Angelinától való válása után” – írták a rajongók.

Mindenki örült, mert észrevették, hogy Pitt mennyire megváltozott és boldognak tűnik. De voltak, akik azt állították, hogy Ines még Pittnél is idősebbnek tűnik. Ne feledjük, hogy a kapcsolatuk komoly, hiszen a paparazzók rendszeresen lefotózták őket együtt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO