Hívd őt „ők”-nek, ne „ő”-nek! Felháborodást keltettek Lopez örökösnőjének új botrányos fotói

Lopez arra kéri a rajongókat, hogy lányát ne „ő”-nek, hanem „ők”-nek szólítsák! 😬 A híresség támogatja örökösnője nem hagyományos nemi megközelítését, akinek megváltozott külsejét ebben a cikkben láthatod! 👇👇👇

Jolie lányához hasonlóan Jennifer Lopez örökösnője, Emma is meglepett mindenkit teljesen új arculatával. A 15 éves tinisztár egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy lány, és ez kérdéseket vet fel a rajongók körében.

A showbiznisz sztárja bátorítja lányát, megmutatva rendíthetetlen támogatását. Elfogadja nem hagyományos nemi megközelítését, és hagyja, hogy megtalálja valódi önmagát az önfelfedező útján.

Lopez nyitott hozzáállása azonban vegyes reakciókat eredményez. Azok, akik lányként emlékeznek Emmára, most megdöbbenve látják, hogy mennyire megváltozott, míg a többiek úgy tekintenek erre, mint egy normára, amivel nincs semmi bajuk.

Az, hogy az ikonikus sztárnak és az örökösnőnek semmi közös nincs a külsejét illetően, senkit sem hagy hidegen. Az életük soha nem fog megszűnni a figyelem középpontjában lenni. Maga a család sem tagadja, hogy nem úgy néz ki, mint egy lány.

Egyszerűen csak másképp értelmezi a nőiességet, és valószínűleg nem érdekli mások véleménye és kritikája.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO