Egy egyedülálló nő internetes sztárrá vált, miután megosztotta lakásának elképesztő átalakítását

A szomszédok kinevettek, amikor beköltöztem ebbe a régi lakásba, amíg meg nem csináltam a valaha volt legnagyobb állkapocs-felújítást 😉💪 Most mindenki arról álmodik, hogy itt éljen! 🫠 Egy nyomorúságos helyből luxuslakást csináltam és büszke vagyok magamra! 😇👏Nézd meg az előtte-utána fotókat ebben a cikkben! 👇

Amikor meghoztam a döntést, hogy egy régi, utoljára a 2000-es években felújított lakásba költözöm, mindenki szkeptikus volt, sőt néhányan ki is nevettek. Csodálkoztak, hogy miért esett a választásom egy ilyen csúnya lakásra, amíg meg nem mutattam a radikális felújítás után.

Mivel elég tágas volt (76 négyzetméter), sok munkát, verejtéket és pénzt igényelt, de nagyon szerettem volna magamnak egy olyan lakásban szép életet teremteni, ahol teljes kényelemben érzem majd magam. Az előző lakók sok évvel ezelőtt alakították át a teret, és nekem határozottan nem tetszett.

Úgy döntöttek, hogy visszatérnek a fejlesztő által elképzelt elrendezéshez, néhány új, innovatív és kívánatos változtatással, amelyek közül az egyik az volt, hogy a konyhát eltávolították a folyosóról, ahol a falakat most mosható világos festékkel festették, ami nagyon praktikus.

Itt látható egy fülke a bejárattól balra. Az előszobában is megjelent egy függő konzol tükörrel. Ami a konyhát illeti, annak terét összevonták a nappalival. Egy vonalas konyhabútor van a falhoz illesztve, fehér homlokzatokkal.


Egy kerek étkezőasztal is állt itt. A nappali részen egy nagy, szürke kanapé és egy tévékészülék állt szemben. Az ablakhoz közelebb egy nyitott polc található, ahol a miniatűr könyvtáram található.

A hálószobában egy kényelmes franciaágy található, puha fejvéggel. Itt is elhelyeztem éjjeliszekrényeket és beépített tárolórendszereket. Elég hely volt egy öltözőnek is. Úgy döntöttem, hogy a másik szobát irodának használom. Szükség esetén vendégszobaként is használható.

Az itteni gardróbszekrény tükörhomlokzatokkal rendelkezik, ami vizuálisan nagyobbá teszi a teret. Az ablak mellett rendeztem be egy munkaterületet. A szoba egy összecsukható kanapéval is büszkélkedhet, amelyet a falhoz állítottam. A fürdőszobára térve, a falakat fényes kékesszürke csempék és színben hozzá illő, lemosható festék díszíti. Én a zuhanyzót részesítettem előnyben a hagyományos kád helyett, és nem bántam meg.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO