„Ideje új stylistot keresni!” Demi Moore lenyűgöző „Wallpaper” ruhában a Met-gálán

Fogadjunk, hogy ezek után mindenki rohanni fog, hogy duplán ellenőrizze Moore korát! 😉🤌 A 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Met-gálán minden szem a hollywoodi színésznőre szegeződött! 👀🤭 Ilyen ruhát választott Bruce Willis exfelesége az Alvó szépségek című témához: Ébredő divat”! 🧐🤫 Az egyik legtöbbet emlegetett megjelenéséért – nézd meg a cikket! 👇

Aki még mindig nem tudná, az idei Met-gála a Metropolitan Művészeti Múzeumban volt, ahol rengeteg híresség és showbiznisz sztár vendégeskedett, és Demi Moore tagadhatatlanul köztük volt. Divatválasztása a nevezetes eseményen egy padlóig érő, hatalmas rózsaszín bazsarózsákkal díszített fekete bársonyruhára esett.

Képének tökéletes kiegészítője a finom bokapánttal ellátott platform magassarkú lett. Sminkje is külön figyelmet érdemel. Bronzszínű szemhéjfestéket alkalmazott, és kiemelte földöntúli szépségét.

Ami a frizuráját illeti, haját hullámosra formázta. A tökéletes kiegészítője a megjelenésének a Cartier High Jewelry lett. Érdemes megemlíteni, hogy ezt a képet a tehetséges tervező, H. Reed hívta életre.

Divatválasztása határozottan kiemelkedett a figyelem középpontjába kerülve. Kifinomult volt, és kiemelte a kiváló filmsztár ragyogó személyiségét. Sokan azonban extravagánsnak és egy ilyen eseményhez nem megfelelőnek találták.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO