„Úgy öregedett, mint a jó bor!”: A kamera lencséi smink és szűrők nélkül örökítették meg a 60 éves Fostert

A rajongók nem voltak felkészülve a 60 éves Foster smink nélküli látványára! 😦😯 Vegyes reakciókat váltottak ki Jodie Foster új, szűrők nélküli fotói! 😮🙄

Bármilyen meglepőnek is tűnik, Jodie Foster már 60 éves. A kiváló színésznő nem egyszer bevallotta, hogy teljesen elfogadja a korát, és meg sem próbál tenni az öregedés ellen. Azt állítja, hogy ez hozza el számára a szabadságot.

Sok társával ellentétben ő még csak kísérletet sem tesz arra, hogy fiatalabbnak tűnjön, és elrejtse őszülő haját, a korral járó elváltozásokat és tökéletlenségeket. Egyszerűen büszke a korára.

A kiváló színésznő új, szűrők és retusálás nélküli fotói gyorsan a viták témájává váltak.

„Senki sem lesz fiatalabb! Hagyjuk, hogy a nő élje az életét!”, „Mint nekünk, hétköznapi embereknek, neki is abszolút joga van öregedni és változni!”.

„Mindig ő lesz az egyetlen színésznő, akit imádok!”, „Soha nem fogom abbahagyni a csodálatát!”, „Nem köteles megfelelni minden elvárásnak!”.

„Nem más, mint tiszta öröm ránézni!”, „Nem csoda, hogy akkoriban sok szívbe lopta be magát!”, „Nem számít a kor, egy nőnek vigyáznia kell magára!”.

Ne felejtsd el megosztani a véleményedet!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO