„Melltartó nélküli Cher vizes ruhában!”: Nagy csalódásként értek Cher új botrányos fotói

A rajongók elborzadtak, amikor meglátták a melltartó nélküli 75 éves Cher-t vizes ruhában! 😳😱 Így néz ki az ikonikus énekesnő, amikor azt hiszi, hogy senki sem figyel rá! 😬🫢

A fotósok nem hagyták ki az alkalmat, hogy lefilmezzék a 75 éves előadót, miközben a nyaralását élvezi. Az új lesifotók csalódást okoztak a rajongóknak, nem hagyva hidegen egyetlenegyet sem. Senki sem volt felkészülve arra, hogy így lássa őt.

A botrányos fotók azonnal vírusszerűen terjedtek, nagy port kavartak a rajongók körében. A legendás előadó rajongói kissé csalódottak voltak, hogy így látják őt. Vizes ruhában és melltartó nélkül volt. Smink nélküli arca sem maradt észrevétlen.

„Narancsbőr és mély ráncok!”, „Micsoda szégyen!”, „Ideje lenne inkább az unokákkal tölteni az időt, mint ezt csinálni!”, „Nem jobb, mint Madonna!”, „Törődjetek a saját dolgotokkal, emberek!”.

„Ha öregszik, akkor csak így!”, „Még smink nélkül is sokkal jobban néz ki, mint sok társa a showbizniszben”, „Hogy lehet egyáltalán 75 évesen ilyen jól kinézni?”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO