„Megütötte a genetikai jackpotot!” Shakira intim pillanatképeket oszt meg a szüleivel, és mindenki szívét megolvasztja

Mindenki Shakira szerelmi életéről beszél, de láttad már a szüleit? 🧐🤫 A kolumbiai énekesnő közelebbi betekintést engedett a rajongóknak a családjába, és most kiderül, kinek a génjei működtek a legjobban! 🤩🤌 Így néznek ki az ikonikus sztár szülei! 😍😮 Nézd meg a családi fotóikat ebben a cikkben! 👇

A napokban az egyik legnépszerűbb, legsikeresebb és legkiválóbb énekesnő néhány szívmelengető családi pillanatképpel lepte meg a közösségi médiát. Shakira megmutatta magát édesanyja ölében ülve, fejét a vállára hajtva. Melegen ölelték egymást, és különleges kötődésük még a bőrükön keresztül is látszott.

Shakira bevallotta, hogy mindig gyermeknek érzi magát, amikor édesanyjával van. A nő hatására biztonságban és védve érzi magát. Természetesen a netezők különös figyelmet szenteltek a feltűnő hasonlóságuknak, azt állítva, hogy „két egyforma borsó”, és az énekesnőt „édesanyja mini változatának” nevezték.

Ami az énekesnő magánéletét illeti, nemrég fájdalmas váláson ment keresztül akkori férjétől, Pique-től, ami után egy dalt adott ki, és megrohamozta a hálózatot. Érdemes megemlíteni, hogy most állítólag a Netflix sztárjával, Lucien Laviscounttal randizik.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO