„Hogy merészeli?” Beyoncé legújabb albumborítója nagy port kavart a közösségi médiában

Semmi mást nem viselt, csak egy szalagot keresztben a testén, nem hagyott teret a képzeletnek!❤️‍🔥 A házas férfiak nem láthatják legújabb albumának borítóját!🤭🚫 „Nem szégyen!”, „Micsoda szégyen!” és más kommentek érték a popénekesnőt! 💬 Jobb lesz, ha nyugodtan ülsz, ha megnézed a cikkben szereplő fotókat! 👇

A leghíresebb és legsikeresebb amerikai énekesnők, dalszerzők, valamint üzletasszonyok közé tartozik, aki méltán érdemelte ki a Queen Bey címet, akit generációnk egyik kimagasló popkultúrális alakjának tartanak. Az egész világon széles körben hallgatott slágerei közé tartozik a Baby Boy, a Single Ladies és mások, amelyek világhírnévre és elismertségre juttatták.

Az, ahogyan az albumának fotóján megjelent, nagy port kavart a közösségi médiában. Rengeteg ellentmondásos kommentet gyűjtött, és nem hagyott hidegen senkit. Teljesen meztelenül és csábító testtartással, mozdulatlanul állt, egyik kezében egy szivart tartott, a másikkal pedig intim testrészeit takarta el, érzékiségét fitogtatva.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Beyoncé (@beyonce)

A netezők megdöbbentek, hogy kedvenc énekesnőjük milyen merészen tudott viselkedni. Egyrészt ez a stílusának megfelelő dolog volt, másrészt viszont a címlapfotó nyilvános botrányokhoz vezetett, és senki figyelmét nem kerülte el.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO